45 jaar Peterschap

March 29, 2019

 

Peterschap India bestaat ruim 45 jaar. Vele meters en peters zijn ons trouw gebleven sinds het prille begin. Nog meer anderen hebben zich in de loop der jaren bij ons gevoegd. Maar terwijl de vragen om steun vanuit India even dringend en gerechtvaardigd blijven als voorheen, wordt niemand van ons er jonger op. Daarom doen we een oproep tot meters en peters die nu ouders en grootouders zijn: help mee onze rangen te verjongen en word ambassadeur voor Shisha Seva bij de volgende generaties. Zo kunnen we er samen voor zorgen dat Peterschap India zijn geestdrift en zijn creativiteit behoudt. Dank daarvoor!

Please reload

Recente berichten

Een wijs man uit het Westen

May 17, 2020

'Seekers' in Oost-Timor

May 17, 2020

Nomadenkinderen van Anklav

March 30, 2019

1/1
Please reload

©2020 by Shisha Seva. Created by This Way Up